Se hvad vi kan tilbyde

Entreprise

Vi holder styr på dit byggeprojekt

Søger du en erfaren og kompetent tømrer til din totalentreprise? – Hvad end det gælder drømmehuset eller erhvervsbyggeri, er vi i Renco Byg ApS et fornuftigt valg. Gennem en årrække har vi i samarbejde med arkitekter og faste underentreprenører leveret entrepriser efter mange forskellige behov og ønsker.

Vi har et tæt samarbejde med alt fra VVS-installatører til elektrikere, malere og murere og garanterer naturligvis, at øvrige håndværkere i projektet overholder den aftalte tidsplan og de praktiske deltaljer. 

Som tovholder på dit næste byggeprojekt tilbyder vi alt fra professionel rådgivning, tegninger og byggetilladelser til valg af materialer, så det endelige resultat indfrier dine forventninger – uanset opgavens størrelse.

Det er vores klare overbevisning, at det bedste resultat opnås gennem en åben dialog. Vi involverer derfor dig fra idé til det færdige resultat og indgår samarbejdsaftaler, der bygger på gensidig tillid og loyalitet. Står du og mangler en erfaren og kompetent samarbejdspartner til dit næste projekt eller et nyt tag, ser vi frem til at høre fra dig.

Vi har arbejdet med blandet andet:

Nye huse

Sommerhuse

Orangerier

Udestuer

Garager

Carporte

Skuer​

Har du en forespørgsel?

Hos Renco Byg løser vi alle former for tømrerarbejde. Vi er en virksomhed, som har eksisteret i 15 år og er lokaliseret i Løsning. Vi dækker bl.a. byer som Horsens, Vejle, Kolding og Fredericia.

Send en besked via formularen, ring på (+45) 61 34 35 30​ eller send os en e-mail på rencobyg@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Renco Byg ApS

Frederikslystvej 87, 8723 Løsning

Klik her for rutevejledning

CVR: 33767102

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 34 35 30

E-mail: rencobyg@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket