Se hvad vi kan tilbyde

Giv boligen nyt liv med et nyt tag

Vi hjælper dig med dit tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af enhver boligs fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft – og i vores tømrerfirma Renco Byg ApS kan vi hjælpe dig med netop dette. Vi har nemlig mange års erfaring med forskellige former for tagarbejde, og vi kan derfor også hjælpe dig med at give din bolig et nyt liv med et nyt tag.

Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, så vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftes helt ud. Selv holder vi til i Løsning, men vi kører gerne ud til opgaver i Vejle, Horsens og omegn, hvor vores kunder har brug for hjælp til deres tagarbejde. Vi hjælper altså også gerne dig med netop din opgave.

Derfor skal du investere i et nyt tag

Der er mange gode grunde til at investere i et nyt tag til din bygning. Først og fremmest spiller taget en fremtrædende rolle i boligens samlede udtryk, og det kan derfor have en stor kosmetisk effekt. Derudover er taget afgørende for boligens isoleringsevne, og et nyt tag kan derfor også mærkes på komforten og energieffektiviteten i huset.

Vi lytter nøje til dine behov og tilpasser vores arbejde, så du får et nyt tag, der imødekommer netop dine ønsker.

Vi løser alle typer opgaver, der involverer tage. Udover et nyt tag kan vi eksempelvis også være behjælpelige med tagrenovering og -reparationer, opsætning af kviste og ovenlysvinduer, opbygning af tagterrasser samt ombygning af uudnyttede tagetager til brugbare boligarealer.

Kontakt os for en god snak om dine muligheder

Ønsker du sparring og rådgivning i forhold til, hvordan du får mest muligt ud af et nyt tag derhjemme? Kontakt os for at få en uforpligtende snak og en professionel vurdering af mulighederne på netop dit hus. Når vi kender mere til din konkrete opgave, udformer vi dig også gerne et tilbud.

Vi har arbejdet med blandet andet:

Nye huse

Sommerhuse

Orangerier

Udestuer

Garager

Carporte

Skuer​

Har du en forespørgsel?

Hos Renco Byg løser vi alle former for tømrerarbejde. Vi er en virksomhed, som har eksisteret i 15 år og er lokaliseret i Løsning. Vi dækker bl.a. byer som Horsens, Vejle, Kolding og Fredericia.

Send en besked via formularen, ring på (+45) 61 34 35 30​ eller send os en e-mail på rencobyg@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Renco Byg ApS

Frederikslystvej 87, 8723 Løsning

Klik her for rutevejledning

CVR: 33767102

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 34 35 30

E-mail: rencobyg@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket