Se hvad vi kan tilbyde

Vi Tilbyder

 • Entreprise
 • Badeværelser
 • Tagarbejde
 • Isolering
 • Entreprise

  Vi holder styr på dit byggeprojekt

  Søger du en erfaren og kompetent samarbejdspartner til din totalentreprise? – Hvad end det gælder drømmehuset eller erhvervsbyggeri, er vi i Renco Byg ApS et fornuftigt valg. Gennem en årrække har vi i samarbejde med arkitekter og faste underentreprenører leveret entrepriser efter mange forskellige behov og ønsker.

  Vi har et tæt samarbejde med alt fra VVS-installatører til elektrikere, malere og murere og garanterer naturligvis, at øvrige håndværkere i projektet overholder den aftalte tidsplan og de praktiske deltaljer. Som tovholder på dit næste byggeprojekt tilbyder vi alt fra professionel rådgivning, tegninger og byggetilladelser til valg af materialer, så det endelige resultat indfrier dine forventninger – uanset opgavens størrelse.

  Det er vores klare overbevisning, at det bedste resultat opnås gennem en åben dialog. Vi involverer derfor dig fra idé til det færdige resultat og indgår samarbejdsaftaler, der bygger på gensidig tillid og loyalitet. Står du og mangler en erfaren og kompetent samarbejdspartner til dit næste projekt, ser vi frem til at høre fra dig.

  Vi har arbejdet med
  blandet andet:

  Nye huse
  Sommerhuse
  Orangerier
  Udestuer
  Garager
  Carporte
  Skurer
 • Badeværelser

  Vi tilbyder alt indenfor badeværelser

  Skal du have nyt badeværelse eller ombygget det gamle? – Hvad end det drejer sig om en totalløsning eller dele af badeværelset, så er du i trygge hænder hos Renco Byg ApS.

  Med vores næsten 15 års erfaring og en stærk vilje til at følge udviklingen indenfor badeværelser, er vi din ideelle samarbejdspartner.

  I kraft af vores samarbejde med autoriserede underentreprenører tilbyder vi komplette løsninger, hvor alt fra smedearbejdet til murerarbejdet er inkluderet – på den måde får du én fast samarbejdspartner, når du vælger os til dit næste projekt.

  Læs mere om hvad vi kan tilbyde inden for entreprise.

  Du kan også regne med en tilbudspris, der holder det som er aftalt, uanset hvilken løsning du har brug for.

  Vi har mange tilfredse kunder i bl.a. Hedensted, Horsens og Løsning i Østjylland.

  Vi har arbejdet med
  blandet andet:

  Gulvvarme
  Fliser
  Gipsning af vægge
  Vand- og kloaktilslutning
  El-tilslutning
  Maling
 • Tagarbejde

  Tagarbejde i Løsning nær Hedensted & Horsens.
  Trænger dit tag til udskiftning eller renovering?

  Vi har over 25 års erfaring med tagarbejde. Vi tilbyder derfor alle former for tagarbejde, uanset om det drejer sig om en mindre renovering eller en større komplet løsning.

  Tagarbejde – stort som småt

  Med vores erfaring og kendskab til de nyeste teknikker vurderer vi, om dit tag trænger til en mindre reparation eller om en større udskiftning eller nyt tag er nødvendigt. I kraft af vores samarbejde med autoriseret underentreprenører bliver opgaven aldrig for stor, og vi tager naturligvis ansvaret for, at de øvrige håndværkere i projektet overholder tidsplanen.

  Vi kan også sørge for god isolering af dit tag.

  Vi er desuden medlem af BYG Garanti og du er derfor sikret et kvalitetssikret resultat til fordelagtige priser.

  Vi har arbejdet med
  blandet andet:

  Betontage
  Tegltage
  Paptage
  Eternittage
  Diagonalskiffer
 • Isolering

  Få den rigtige isolering og spar penge

  Har du også overvejet isolering eller efterisolering af din ejendom? – Hos Renco Byg ApS rådgiver vi dig til den bedste løsning og udfører et arbejde, der på sigt kan spare dig penge. Vores beliggenhed i Løsning i Østjylland, tæt på både Hedensted og Horsens, gør at vi også udfører arbejdsopgaver i byer som Kolding og Fredericia.

  Isolering af bl.a. loft, vægge, vinduer og døre

  Der findes mange forskellige former for isolering, og det kan for mange af vores kunder være svært at træffe det helt rigtige valg. Her kan vi bruge vores ekspertviden og drage erfaringer fra lignende projekter, så kunden får den bedste løsning, der vil glæde dem i mange år.

  Kontakt os og få et bedre indeklima og komfort

  Med de rigtige materialer og nyeste teknikker opnår du ikke blot en forbedret økonomi, men også et bedre indeklima og komfort i din bolig. Vi i Renco Byg ApS holder os derfor løbende opdateret på den nyeste energividen og sørger naturligvis for, at arbejdet imødekommer lovkravene til husets isoleringsevne og energiforbrug.

  Læs også mere om vores tagarbejde her.

  [widgetkit id=”1″]

  Vi har arbejdet med
  blandet andet:

  Papiruldsisolering
  Isoleringsplader til vægge
  Isoleringsplader til lofter
  Reparation af utætheder i taget
  Udskiftning af vinduer og døre

RENCOBYG

Hos Renco Byg løser vi alle former for tømrerarbejde. Vi er en virksomhed, som har eksisteret i 15 år og er lokaliseret i Løsning. Vi dækker bl.a. byer som Horsens, Vejle, Kolding og Fredericia.

Kontakt

Tlf.: +45 61 34 35 30
rencobyg@gmail.com

Adresse

Frederikslystvej 87
8723 Løsning

Telefontid

Mellem
kl. 7.00 - 17.00